Specialist in het bedrukken van koffiebekers.
Wij denken actief met u mee voor het bepalen van de beste beker voor uw gebruiksdoel en het drinkmoment. We nemen hierbij het design/artwork, de gewenste levertijd, de aantallen en het gewenste prijsnivo als uitgangspunt. Zo kan de ideale beker voor u worden bepaald.

Vinden wij niet direct een passende oplossing voor u, dan gaan wij deze voor u zoeken. De ervaring leert dat uiteindelijk bij ieder verzoek een passende beker wordt gevonden.

Een unieke service van ons is de gratis ondersteuning in het ontwerp van de beker. Deze vaak eenmalig hoge kosten in artwork belasten wij niet aan u door. Wij zien deze service als een investering en zien u als klant graag een volgende keer weer terug.

Belangrijke succesfactoren voor het bestellen van bedrukte koffiebekers:

Levertijden zijn van groot belang in een wereld waarin u vaak snel wilt kunnen handelen en communiceren. Of u nu laat plant of laat iets bedenkt, wij vinden voor u met 2 weken levertijd altijd een oplossing.

Startaantallen. Vanaf 1000 stuks leveren wij de bekers bedrukt. Of het nu een beurs, een eenmalige evenement of een feest betreft, wij helpen u, uw naam en boodschap uit te dragen

Bedrukkingen. Wij werken vanaf logo en teksten tot aan volledige bedrukkingen rondom, op de bekers. Van 1 kleur tot full colour of photoprint bedrukkingen.

Druktechniek. Wij werken met alle mogelijke druktechnieken. Denk aan digitaaldruk tot offsetdruk en van flexoprint tot tamponprint afhankelijk van uw behoeften. Daarnaast kunnen wij bekers voor u ook ‘wrappen’.

Aanloopkosten. Afhankelijk van uw verzoek en de gewenste aantallen kunnen de kosten voor clichés en prepress tot een minimum worden beperkt zodat het kostenplaatje overzichtelijk blijft.

Materialen. U kunt bij ons terecht voor alle kartonnen en plastic bekers maar tevens voor verstevigde kartonnen en plastic bekers, schuim, ripple, thermo en ook bio-degradable bekers.

background