De KoffieBekerSpecialist
Sinds 2001 zijn wij de meest gespecialiseerde en gerenommeerde leverancier van bedrukte koffiebekers in de Nederlandse markt. Ons wereldwijde netwerk van productielijnen maakt het mogelijk om iedere individuele wens te kunnen invullen. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen, om standaard drinkbekers of speciale drinkbekers, biologische koffiebekers, kartonnen drinkbekers, papieren drinkbekers of plastic bekers, wij bieden ze aan. 

Snelle levertijden is onze focus. Om aan uw vraag te voldoen zijn wij in staat om binnen 2 weken uit te leveren. Hiermee zijn ook de late beslissers bij ons aan het juiste adres.

Plastic bekers en kartonnen bekers zijn ultieme communicatiedragers. U bent verzekerd dat uw boodschap of logo gezien en gelezen wordt. De boodschap wordt zelfs letterlijk vastgepakt en waarschijnlijk minimaal 5 keer gezien tijdens het drinkmoment. Plastic Koffiebekertjes en kartonnen koffiebekertjes zijn dus absolute versterkers in het uitdragen en bestendigen van uw identiteit.

Voor de marketing georienteerde klant, die wil investeren in een merk of een boodschap en bepaalde doelgroepen voor ogen heeft, zijn plastic of kartonnen koffiebeker het meest goedkope en effectieve medium dat u kunt bedenken. De kosten per bereikt persoon zijn mogelijk zelfs meer dan 500% lager per bereikt persoon dan het gebruik van traditionele printmedia. Wij kunnen u tevens bekers met een unieke code aanbieden. Denkt u eens aan de mogelijkheden voor communicatie die dat biedt!

Naast de bekers en de deksels bieden wij een assortiment aanverwante producten rondom koffie. U vindt bij ons dus ook het koffie koekje, de suikerzakjes, de koffiecreamer, het koffie chocolaatje, het roerstaafje etc. met uw eigen opdruk. Hiermee bent u consequent en consistent in het uitdragen van uw identiteit en volledig herkenbaar voor uw doelgroep.

Geen verzoek is ons te groot of specifiek, wij laten ons graag uitdagen door u!